Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بانک سینا اعلام کرد: در راستای اجرای ابلاغیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی، از روز پنجم بهمن ماه سال جاری، امکان پذیرش و پردازش تراکنش های فاقد کد شهاب و از 11 بهمن ماه سال جاری، پذیرش و پردازش تراکنش هایی که حساب مبدأ آنها فاقد کد سیاح باشد، وجود نخواهد داشت.
به گزارش شمانیوز، کد شهاب (شناسه هویت الکترونیکی بانکی)، شناسه ای منحصر به فرد است که توسط سامانه نهاب (نگهداری اطلاعات مشتریان بانکی) تولید می گردد که اعتبار این شناسه، مبنای ارائه خدمات بانکی به مشتری در کل شبکه بانکی کشور می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اهداف مهم سامانه نهاب، می توان ساماندهی حساب‌های بانکی، کمک به اجرای هر چه بهتر دستورالعمل شناسایی اشخاص ایرانی و خارجی، بهبود و تسهیل در تکمیل بانک اطلاعاتی مشتریان، افزایش شفافیت تراکنش‌های بانکی و مبارزه با پولشویی را نام برد.
با اقدامات و پیگیری های صورت گرفته، در حال حاضر کد شهاب برای اکثر مشتریان بانک دریافت شده است اما از آنجایی که حسب دستورالعملهای بانک مرکزی ارائه خدمات به مشتریان فاقد کد شهاب، ممنوع می باشد، مسدود نمودن برداشت از سپرده های مشتریان مشمول، در دستور کار بانک قرار گرفته است.
سیاح، سامانه یکپارچه الکترونیکی حساب های بانکی است که از سوی بانک مرکزی راه اندازی شده و بر اساس آن، افتتاح هر نوع سپرده بانکی، مستلزم اخذ مجوز و دریافت کد رهگیری از سامانه سیاح می باشد. لذا افتتاح سپرده برای مشتریان غیر مجاز (از جمله مشتریان دارای چک برگشتی)، ممنوع بوده و امکان دریافت کد رهگیری از سامانه سیاح برای این دسته از مشتریان وجود نخواهد داشت.
در این خصوص حسب اعلام بانک مرکزی، از 11 بهمن ماه سال جاری، پذیرش و پردازش تراکنش های بین بانکی ساتنا که حساب مبدأ آنها فاقد کد سیاح می باشد، وجود ندارد.
منبع: روابط عمومی بانک سینا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پذیرش و پردازش بانک مرکزی فاقد کد کد شهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طبق مصوبه این کمیسیون، سازمان برنامه و بودجه موظف شد با هماهنگی بانک مرکزی، ساز وکاری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات حساب‌های فرعی طراحی کرده و طی توافق با دستگاه و بانک‌های عامل، امکان بستن حساب‌های فرعی را فراهم کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر این کمیسیون درباره آخرین وضعیت اجرای حساب واحد خزانه گفت: در این جلسه وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403 درخواست انتقال حساب‌های فرعی مسدود شده به انضمام اطلاعات کامل حساب را به بانک مرکزی ارسال کند. همچنین تمام حساب‌های فرعی که در حال حاضر بدون موجودی هستند را به طور کامل ببندند.

وی ادامه داد: وزارت نفت نیز موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403 اطلاعات کامل حسابهای فرعی که مجوز از شورای عالی امنیت ملی دارند را به بانک مرکزی و دیوان محاسبات ارائه دهند. درخواست انتقال تمام حساب‌های فرعی بدون مجوز از شورای عالی امنیت ملی را نیز به انضمام اطلاعات کامل حساب به بانک مرکزی ارسال نماید.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه موظف شد تا پایان اردیبهشت سال 1403، با هماهنگی بانک مرکزی، ساز وکاری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات حساب‌های فرعی طراحی کرده و طی توافق با دستگاه و بانکهای عامل، امکان بستن حساب‌های فرعی را فراهم کند. بانک مرکزی نیز موظف است حداکثر تا 1403/02/20، در راستای ایجاد امکان رصد و کنترل حساب‌های فرعی غیر مجاز دستگاههای اجرایی، دسترسی به سامانه سیاح بانک را برای خزانه داری و دیوان محاسبات فراهم کند.

حجت الاسلام پژمان فر بیان کرد:دیوان محاسبات کشور موظف است با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، خزانه داری کل کشور، سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت نفت و در صورت صلاحدید نمایندگان بانکهای عامل بر حسن اجرای مصوبات این جلسه نظارت کند. وضعیت اجرای حساب واحد خزانه در سازمان بیمه سلامت را مشخص کرده و گزارش آن را به این کمیسیون ارسال کند.

نماینده مشهد گفت: دیوان محاسبات باید تا تاریخ 1403/03/05 گزارشی کامل از نتایج اجرای مصوبات این جلسه و وضعیت نهایی اجرای حساب واحد خزانه به کمیسیون اصل نود ارسال کند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • سپ دوباره پیشتاز شد
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟