Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:16:50 GMT

سامانه‌های آموزشی دانشگاه بوعلی دچار مشکل شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۹۱۱۲

ایسنا/همدان معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا از بروز مشکلات فنی در سامانه‌های این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسن ساری‌خانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سامانه‌های دانشگاه بوعلی سینا دچار مشکلاتی شده است و همکاران ما در حال رفع این مشکل هستند.

وی تصریح کرد: هر تغییرات درسی که دانشجویان در حذف و اضافه انجام دادند، هنوز در سامانه بارگیری نشده به همین علت درس‌افزار دانشجویان به روزرسانی نشده است البته تمام تلاشمان را می‌کنیم تا درس‌افزار برای اوایل هفته آینده به روزرسانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساری‌خانی در رابطه با آموزش‌های مجازی این دانشگاه در ترم ۹۹۱، مطرح کرد: در آموزش های آفلاین مشکلی نداشتیم و همه کارها به خوبی انجام شده است اما در آموزش آنلاین مشکلاتی مانند قطعی اینترنت دانشجو و استاد وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: برخی اساتید در دانشگاه از اینترنت بی سیم استفاده می‌کردند که مشکلاتی ایجاد می کرد اما با تلاش همکاران ما در بخش فناوری اطلاعات این مشکلات تا حدودی حل شد. 

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینا بیان کرد: با توجه به نظر اساتید فقط ۴۰ تا ۶۰ درصد کلاس‌ها باید به صورت آنلاین برگزار شوند و مابقی آموزش باید در سامانه درس‌افزار باشد.

وی در رابطه با مشکلات دانشجویان مبنی بر بی برنامگی اساتید در بارگذاری دروس در سامانه درس افزار، اعلام کرد: تمام تأکید ما در برنامه ای که به دانشکده‌ها ارسال شده، این بوده است که فایل ها باید در زمان مقرر هر درس بارگذاری شود.

به گزارش ایسنا، در سایت دانشگاه بوعلی سینا آمده است: به دلایل فنی دسترسی ها به سامانه های دانشگاه از خارج کشور مسدود و vpn خارج دانشگاه از دسترس خارج شده است. سامانه ها از داخل کشور در دسترس است و البته ممکن است همراه با اختلال محدودی باشد. این وضعیت موقتی است و به زودی مرتفع می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه بوعلی سینا سامانه ها درس افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتایج فراخوان سال 1402 جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

حمایت دانشگاه علمی کاربردی از دانشگاهیان آمریکا علیه اسرائیل

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشت کار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان 28 سال و حداکثر سن 65 سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از 73 هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود 18 هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر 7 هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود 3 هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان 1403 اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان 1402 در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج