Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان سامانه‌ای برای مدیریت و جوابدهی زودهنگام به مراجعان آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا عرضه کرده است.

به گزارش ایسنا، دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری یکی از شرکت‌های بخش خصوصی فعال در زمینه انفورماتیک موفق شدند سامانه‌ای جهت مدیریت آزمایشگاه‌های تشخیصی ویروس کرونا توسعه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این سامانه از ۱۵ فروردین ماه جاری کار خود را در دو مرکز "پژوهشگاه ابن سینا" و مرکز درمانی "ابن سینا" آغاز کرد.

بر این اساس، تمام فرآیند پذیرش و جوابدهی بیماران مشکوک به ویروس کرونا از طریق این سامانه انجام می‌پذیرد.

به‌کارگیری این سامانه در آزمایشگاه، به پذیرش یکپارچه و تسریع جوابدهی برخط به بیماران کمک می‌کند و همچنین استفاده گسترده از این سامانه در آزمایشگاه‌های کرونا زمینه مدیریت یکپارچه اطلاعات و تسهیل تصمیم‌گیری را برای متولیان امر فراهم می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه مدیریت آزمایشگاه دانشگاه علم و صنعت کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات

شرکت کرمان موتور از فروش خودرو جک جی۷ برقی بر روی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی خبر داد. بر این اساس  تمام افرادی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به بلوکه کردن پول در این سامانه اقدام کرده اند می توانند برای خرید اقدام کنند.

قیمت خودرو جک جی ۷ برقی یک میلیارد و ۹۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (بدون هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ...) اعلام شده است.

مشخصات خودرو

خودرو جک جی ۷ برقی از ۱۴۲ کیلو وات توان موتور با یک گیربکس تک سرعته کاهشی برخوردار است. سرعت این خودرو ۱۴۲ کیلومتر بر ساعت اعلام شده و شتاب صفر تا ۱۰۰ در این محصول ۷.۶ ثانیه است.

ظرفیت باتری جی ۷ برقی ۵۰.۱ کیلوات و حداکثر مسافت پیمایش با شارژ کامل در این محصول ۴۰۲ کیلومتر می باشد.


 

جدول فروش به شرح زیر است

 

برند  مدل قیمت ( ریال )
KMC EJ7 10.986.500.000

 

دیگر خبرها

  • تجهیز بزرگراه های شیراز به سامانه ثبت تخلف رانندگی
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران