Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعطیلی۳۰ مرکز قلیان در مشهد، ثبت اطلاعات بیماران مشکوک به کرونا در سامانه سینا و مشارکت اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری در ارائه خدمات مشاوره‌ای به شهروندان، مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از کرونا است که در این بسته خبری می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، با شیوع ویروس کرونا، ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پای کار مبارزه آمدند و هر کدام با انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای، سعی در مهار این بیماری و حفظ سلامت شهروندان دارند، اما در این بین سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی و هماهنگ کننده اصلی این موضوع، پررنگ‌تر و بالطبع انتظارات هم از آن بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بسته خبری به آخرین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با ویروس کرونا پرداخته که در ذیل به آنها اشاره می‌شود.

تعطیلی ۳۰ مرکز قلیان در مشهد

رئیس مرکز بهداشت شماره یک مشهد با بیان اینکه استعمال دخانیات به ویژه قلیان یکی از راه‌های انتقال ویروس کووید-۱۹ به شمار می‌رود خاطر نشان کرد: بر این اساس در طرح نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط، ۳۰ مرکز عرضه قلیان تعطیل و ۶۲۲ قلیان نیز ضبط شد.

ناصر امینی با بیان اینکه سیگار و قلیان می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار دهد، افزود: تمام ویروس‌ها از ویروس‌های معمولی سرماخوردگی تا کرونا ویروس جدید، بدن افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند که در این بین، مصرف کنندگان سیگار و قلیان بیش از سایرین در معرض خطر قرار می‌گیرند، زیرا سیستم ایمنی بدن و ریه‌هایشان به مراتب نسبت به کسانی که مصرف کننده مواد دخانی نیستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارد.

ثبت اطلاعات بیماران مشکوک به کرونا در سامانه سینا

مدیر سامانه پرونده الکترونیک سلامت سینا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه  اطلاعات هر مراجعه کننده‌ای که با علایم تنفسی، تب یا گلودرد به درمانگاه‌ها ، مطب‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کند در سامانه سینا ثبت می‌شود، خاطر نشان کرد: مراجعه کنندگان از نظر علائم عفونت حاد تنفسی و ویروس کووید-۱۹  مورد بررسی  قرار گرفته و اطلاعات در فرم‌های مربوطه در سامانه ثبت می‌شود.

احسان فرخانی با بیان اینکه در ارزیابی اولیه، پزشکان پس از شرح حال، معاینه و بررسی‌های اولیه در خصوص سابقه بیماری، سابقه مسافرت به شهرهای دیگر، بیماری‌های زمینه‌ای و علایم اپیدمیولوژیک از بیمار پرسشگری نموده و اقدامات لازم را برای بیمار انجام می‌دهند و در صورت وجود علائم مثبت، برابر با دستورالعمل، بیماران مشکوک به کلینیک‌های تخصصی ارجاع می‌شوند که شامل ۱۵ درمانگاه خصوصی، دولتی و اورژانس در بیمارستان‌های سطح شهر است.

وی تصریح کرد: از بیماران مشکوک، شماره همراه دریافت می‌شود و در تمام مراحل مراقبین سلامت و بهورزان اقدام به پیگیری بیماران می‌کنند.

فرخانی گفت: بسیاری از مراجعین به دلیل استرس حاکم بر فضای جامعه در خصوص ابتلا به بیماری کرونا با علایم اندک سرماخوردگی مراجعه می‌کنند این در حالی است که با استراحت در منزل و مصرف مایعات حال عمومی آنها رو به بهبودی می‌رود.

مشارکت اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری در ارائه خدمات مشاوره‌ای به شهروندان 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از روزهای نخست شیوع ویروس کووید-۱۹ سامانه تلفنی به شماره ۳۱۴۴۹۴۴۹  و ۱۹۱در قالب ۱۵ خط برای پاسخگویی و ارائه خدمات مشاوره به شهروندان راه اندازی شد، خاطر نشان کرد: به منظور گسترش این خدمات، جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری برای پاسخگویی به شهروندان در این ستاد مستقر شدند.

امیررضا صالح مقدم از اجرای طرح آموزش ضربتی نیروهای داوطلب به منظور همکاری در بخش خدمات در مراکز درمانی خبر داد و تصریح کرد: با توجه به کمبود پرسنل خدماتی و کمک بهیار در مراکز خط مقدم درمان بیماران مبتلا به کرونا، با همکاری و هماهنگی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی طرح آموزش ضربتی نیروهای داوطلب به اجرا در آمد.

وی افزود: در این طرح افرادی که توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی معرفی می‌شوند تحت آموزش قرار می‌گیرند تا به صورت داوطلبانه و کوتاه مدت زیر نظر مسؤولان پرستاری بیمارستان‌ها خدمت کنند.

برگزاری روزانه ۲۰کلاس آنلاین در دانشکده‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر واحد آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کووید-۱۹ و تعطیلی دانشکده‌ها و کلاس‌های درس، روزانه ۲۰ کلاس وبینار (کلاس آنلاین) ویژه دانشجویان در این دانشگاه برگزار می‌شود.

رضا اسدی افزود: در این طرح اعضای هیات علمی دانشگاه با کمک سامانه‌های آموزش مجازی و ابزار وبینار، به برگزاری کلاس‌های درس خود به صورت مجازی اقدام کردند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد پرستاری قلیان اعضای هیات علمی کرونا کووید19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران مشکوک سامانه سینا ویروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی