Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > آموزش - همشهری آنلاین:
رئیس مرکز مطالعات و آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از درخواست ۱۰۶۷ نفر از استادان و مربیان فرهنگ و هنر متقاضی تدریس در فرهنگسراها و خانه‌های فرهنگ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدنوید برکچیان با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر 370 متقاضی مربیگری و تدریس در گروه‌های آموزشی خانه‌های کودک، حسابداری، رایانه، زبان، علوم قرآن و حدیث و دستیاران آموزش در آزمون احراز صلاحیت شرکت کرده‌اند و 697 نفر نیز متقاضی شرکت در آزمون‌های احراز صلاحیت گروه‌های آموزشی دروس تقویتی، تجسمی، صناعی و سنتی، آفرینش خانگی، آموزش کودکان، مهارت‌های اجتماعی و فوریت پزشکی، بهداشت و تغذیه هستند که به نوبت فرایند آزمون‌های این گروه‌ها برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 1638 مربی فعال در تمام گروه‌های آموزشی در حال تدریس در مراکز فرهنگی و هنری شهر تهران هستند و تاکنون بیش از 4500 مربی از این مرکز اعتبارنامه آموزشی دریافت کرده‌اند.

برکچیان درباره سامانه سينا هم چنين توضيح داد: تمام استادان، مربیان و مدرسانی که علاقه‌مند برگزاری دوره‌های آموزشی در فرهنگسراها و خانه‌های فرهنگ هستند یا از سوی این مراکز برای تدریس دعوت می‌شوند باید در سامانه سینا (سامانه یکپارچه نظام آموزشی شهر تهران) نام‌نویسی کنند تا پس از احراز صلاحیت آموزشی، اخلاقی و روانی در قالب مصاحبه حضوری و آزمون‌های مهارتی، اعتبارنامه آموزشی آنها از طریق سامانه سینا صادر ‌‌شود.

وی تصریح کرد: برای نخستین بار همه مربیان و مدرسان مراکز فرهنگی باید گواهی عدم سوءپیشینه خود را در سامانه سینا ثبت کنند. ضمن اینکه مربیان گروه آموزشی کودک، در فرایند ثبت در سامانه سینا باید در آزمون‌های احراز سلامت روان شرکت و گواهی سلامت روان دریافت کنند.

رئیس مرکز مطالعات و آموزش افزود: همچنین با ایجاد بانک اطلاعات استادان، مربیان و مدرسان در سامانه سینا، کارشناسان آموزش مناطق می‌توانند برا ساس نیاز و سرفصل‌های آموزشی، استادان و مدرسان را برای برگزاری دوره آموزشی انتخاب کنند. هدف از اجرای این طرح استفاده از استادان و مربیان حرفه‌ای، توانمند و باتجربه در مراکز فرهنگی و هنری شهر تهران است.

وی گفت: با راه‌اندازی سامانه سینا فرایند آموزش از زمان نام‌نویسی شهروندان تا مرحله اتمام دوره آموزشی، متمرکز شده و هر شهروند تهرانی در هر منطقه تهران که تنها یک‌بار در هر فرهنگسرا یا خانه فرهنگ برای شرکت در دوره‌های آموزشی نام‌نویسی کند، اطلاعاتش در سامانه سینا درج می‌شود و برای دوره‌های بعد نیاز به ورود اطلاعات اصلی ندارد و تنها دوره آموزشی را انتخاب می‌کند.

در همین زمینه: اجرا بیش از ۱۰۰ برنامه آئینی در پایتخت ارائه خدمات فرهنگی، هنری و ورزشی به سالمندان پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، محمدهادی طهرانی‌مقدم افزود: به منظور تقویت بنیه علمی و توانمندسازی جامعه هدف گردشگری در استان، برگزاری دوره‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب و تدریس مباحث مرتبط عمومی و تخصصی توسط معاونت گردشگری این اداره کل طرح‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این دوره‌ها شامل بازآموزی راهنمایان گردشگری و بلدهای محلی، قوانین و مقررات بیمه و مالیات در تأسیسات گردشگری، صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری با اولویت واحدهای اقامتی، آشنایی با گردشگری سلامت و برنامه ریزی آینده، تسهیلگری و کسب و کارهای کوچک در گردشگری و دوره آشنایی با استارت آپ های حوزه گردشگری و تولید محتوا در فضای مجازی است.

به گفته طهرانی‌مقدم، این دوره‌ها ویژه جوامع محلی، کارشناسان ادارات و کارکنان تأسیسات گردشگری و عموم علاقه‌مندان این حوزه است که به صورت رایگان برگزار می‌شود و در پایان نیز گواهینامه‌های معتبر به برگزیدگان اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی در استان سیستان و بلوچستان از ۲۲ شهریور ماه آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و علاقه‌مندان به منظور ثبت‌نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری می‌توانند به معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان مراجعه کنند.

کد خبر 6100539

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • الاتحاد در کمین بهترین مربیان اروپا + عکس