Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد ایران گفت: سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد (سینا) با تجمیع داده های کشور در مولفه استاندارد سازی موجب هدفمندی در سیاستگذاری کلان این سازمان شد.

مصطفی رامندی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرکز فناوری اطلاعات سازمان ملی استاندارد ایران یکپارچه سازی سامانه ها و انتقال ارائه خدمت به بستر الکترونیک را در اولویت قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: راه اندازی این سامانه کشوری موجب کاهش اتلاف وقت و مراجعه حضوری شهروندان به مراکز اداره کل استاندارد استان ها شد.
مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: این اقدام موجب اتخاذ یک روش اجرایی یکسان و واحد و جلوگیری از اعمال سلیقه اداره های استانی در این باره شد.
رامندی ادامه داد: هم اینک فرایند نظارت بر اجرای استاندارد، صدور پروانه، صدور مجوز واردات و صادرات کالا، صدور تاییده بازرسی آسانسور، شهر بازی و استاندارد بودن جایگاه 'سی ان جی 'از این طریق صورت می گیرد.
وی گفت: سازمان ملی استاندارد به عنوان معتمد مردم و دستگاه حاکمیتی با اطمینان سلامت کالا و خدمات دریافتی از سوی شهروندان را تضمین کرده تا مردم اطمینان خاطر برای استفاده از کالای تولیدی داشته باشند.
مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد ایران یادآوری کرد: سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد از ابتدای سال 95 بررسی و در سامانه های مختلف در اداره های کل استان ها استفاده شد.
رامندی خاطر نشان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته برخی از اداره های استانی استاندارد از سامانه های نسل دوم یا سامانه تحت وب استفاده می کردند همچنین روش اجرایی برخی از اداره های استانی استاندارد در استفاده از سامانه ارتباطی متفاوت با دستورالعمل ابلاغی سازمان بود.
وی بیان کرد: پس از تکمیل گزارش امکان سنجی و نیاز سنجی به سمت سامانه یکپارچه حرکت و سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد با عنوان 'سینا' شکل گرفت.
مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: بهره گیری از این سامانه با تجمیع داده از فرایند استاندارد سازی موجب دستیابی به دانشی می شود که می تواند مبنای تصمیم گیری بر روند حاکم بر اجرای سیاست های کلان در سازمان ملی استاندارد شود.
رامندی افزود: مدیران ارشد سازمان بر اساس دانشی که از تجمیع داده ها استخراج می شود می دانند بیشتر باید در چه حوزه هایی کار شود.
وی مثال زد: شهروندان می توانند با مراجعه به سامانه این سازمان از اطلاعات درج شده درباره استانداردهای ملی 30 هزار نوع کالا و خدمات بهره گیرند.
مدیرکل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد ایران اضافه کرد: خروجی این موضوع برای سازمان این است که متوجه می شوند که استقبال عمومی و افکار عمومی بیشتر دنبال استاندارد چه کالاهایی هستند.
رامندی ادامه داد: بر اساس بازخورد مخاطبان، می توان گام های بعدی و روند کاری سازمان ملی استاندارد را شکل داده که به چه سمتی حرکت شود تا پاسخگوی نیاز مخاطبان استاندارد باشیم.
7526/2087 /1596

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات فناوري اطلاعات استاندارد همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل احمدی در دیدار با مهدی حسین‌پور معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران و مدیرکل استاندار استان کردستان اظهار کرد: با توجه به حجم زیاد صادرات و واردات از مرز باشماق مریوان، نیازمند آزمایشگاه استاندارد برای کنترل کیفی کالاها و مشتقات نفتی است.

وی گفت: هم‌اکنون استاندارد در مرز باشماق نماینده‌ای به منظور کنترل کالا دارد و هنوز آزمایشگاه رسمی و ثابتی در این مرز وجود ندارد.

وی ایجاد یک مرکز نمونه‌برداری ثابت استاندارد را در مرز باشماق لازم دانست و افزود: باتوجه به حجم زیاد صادارات و واردات کالا در مرز باشماق کنترل بر صادرات کالا در این مرز ضروری است.

احمدی تأکید کرد: در همراهی و حمایت از اداره‌کل استاندارد استان کردستان برای تقویت نظام تحولی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این دیدار گفت: بدون تردید توفیق سازمان ملی استاندارد ایران پس از ۲۶ سال در اعتبار سنجی به کالای ایرانی و عرضه آن به ۱۱۰ کشور جهان نشان از حاکمیت مدیریت جهادی با رویکرد انقلابی و مردمی ریاست سازمان ملی استاندارد ایران است.

مهدی حسین‌پور از حمایت و پشتیبانی در اتمام پروژه ساختمان صادرات و واردات استاندارد استان کردستان در مرز باشماق از فرماندار شهرستان مریوان تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6097972

دیگر خبرها

  • شماره‌ گذاری ایکس ۵۵ پرو متوقف شد/علت: نقص فنی
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاریایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو متوقف شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد